ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ


Πρωτοβουλίες τώρα για την μεγάλη αλλαγή του συστήματος που αδρανοποιεί τον πολίτη-δημότη Είναι ευκαιρία για το χτίσιμο νέου Δήμου και οι πρωτοβουλίες πρέπει να ξεκινήσουν από εμάς τους ίδιους.
Τέλος του έτους  2011 και δεν κατατέθηκε ακόμα προϋπολογισμός ? και όταν αυτό γίνει θα ανταγωνιστούν για άλλη μια φορά ποιοι είναι οι καλύτεροι στα λόγια. Διότι στα έργα ο μόνος ανταγωνισμός τους θα είναι ποιος θα βλάψει λιγότερο τον Δημότη. Όμως και στα λόγια είναι δυστυχώς φτωχοί. Που είναι οι έξυπνες ατάκες με τα ευφυολογήματα και τα λεκτικά πυροτεχνήματα? Όχι βέβαια ότι με αυτά θα εξασφάλιζαν την προκοπή του Δήμου μα θα έδιναν τουλάχιστον θέαμα στους δημότες.

Έστω και με αυτόν τον τρόπο αισθανόσουν ότι αξίζουν περισσότερο από εσένα
Τώρα βλέπεις και ακούς και λες μα είναι δυνατόν να έχουμε αναθέσει την απόλυτη διαχείριση εξουσίας του Δήμου σε αυτές τις μετριότητες?
Βουλιάξατε τον Δήμο λέει ο ένας με το να μην κάνετε τίποτα μέχρι τώρα
Να φύγετε νωρίτερα βροντοφωνάζει ο άλλος
Θα ρημάξετε τον τόπο λέει αγανακτισμένος ο επόμενος
Οι δε Δημοτικοί Σύμβουλοι προσπαθούν να πείσουν πόσο καταφερτζήδες είναι και επικαλούνται τις ικανότητες τους για να [ προστατευόσουν ] τους Δημότες.
Ούτε που υποψιάζονται [ οι καημένοι ] ότι μόνο η συμμετοχή του ιδίου του δημότη μπορεί να σταματήσει το κατρακύλισμα στον κατήφορο.
Δεν λένε λέξη για τις ικανότητες του δημότη να αγωνιστεί να παράγει. Θεωρούν ότι περιμένουμε ένα Σωτήρα. Ότι ψάχνουμε  να βρούμε καινούργιο ρούχο στα ξεπλυμένα [τρομάρα τους ]
Ε όχι φτάνει πια
Μόνο όταν οι αποφάσεις που ορίζουν την τύχη του Δήμου μας θα συναποφασίζονται από τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες και τους ίδιους τους πολίτες - δημότες μόνο τότε θα αξιοποιηθεί ο ανθρώπινος και φυσικός πλούτος μας και ο Δήμος μας θα σηκώσει ψηλά το κεφάλι.
Τότε μόνο ο δημότης θα νοιώσει ότι αυτός ο Δήμος ανήκει και στον ίδιο. Τότε θα πάψει να είναι απέναντι του και θα δουλέψει αποτελεσματικά.
Εμπρός λοιπόν κύριε Δήμαρχε και οι υπόλοιποι ξεκινήστε τις αλλαγές που κρατά δεμένο πολιτικά και κοινωνικά τον δημότη αν θέλετε να πάει ο Δήμος μπροστά. Η  κρίση κάνει εύκολη την κατεδάφιση του ετοιμόρροπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου